Home Onze service Computer cursussen

CreaComputer: verkoop, onderhoud en cursussen !

Gegarandeerde service

Onder gegarandeerde service verstaan wij dat wij voor u het probleem met uw pc of randapparatuur voor u oplossen. Ook als dit betekent dat uw laptop moet worden opgestuurd naar de fabrikant, dan kunnen wij dit ook voor u regelen. Als u een service contract heeft afgesloten dan is daar vervangende apparatuur bij inbegrepen in afwachting van reparatie van uw eigen apparatuur.

voorkant-256x222 


Computer cursussen

Dit is een selectie van onze computer cursussen. Onder het menu "Computer cursussen", ziet u al onze cursussen.

  • wordWegwijs op uw computer voor beginners:

    Cursus: Internet en E-mail (wegwijs op uw computer voor beginners) Als u voor het eerst gaat werken met een laptop of een PC en u hebt het gevoel dat een klassikale cursus niet iets voor u is dan kunnen wij u op weg helpen. We laten u in lessen van een uur zien wat er mogelijk is op het Internet en met E-mail, helemaal afgestemd op waar u de PC voor hebt aangeschaft. De cursus kan bij u thuis worden gegeven. Uurtarief € 25,-- *

  • vistaPC-gebruik voor gevorderden:

    Cursus: PC-gebruik (voor diegenen die al wat meer gewend zijn aan een PC) Het kan zijn dat u al wat langer een PC in huis hebt en dat u er wat meer mee zou willen doen. Denk aan de aanschaf van een digitale camera en het bewerken van foto’s. Het kan ook iets heel anders zijn. Ook deze cursus kan bij u thuis worden gegeven in lessen van één uur. Uurtarief € 25,--*

  • Cursus: Zakelijk gebruik van E-mail, Word en Powerpoint Afgestemd op het gebruik in uw bedrijf. Wij kunnen voor u een cursus op maat leveren. In overleg met u zullen we de inhoud van de cursus bepalen. Prijsafspraken in overleg.

* Tarief geldt voor een straal van 6 km rondom Leek. Woont u daarbuiten dan maken we een andere afspraak. Bel of mail voor meer informatie.