Home Onze service Verkoop p.c's

CreaComputer: verkoop, onderhoud en cursussen !

Gegarandeerde service

Onder gegarandeerde service verstaan wij dat wij voor u het probleem met uw pc of randapparatuur voor u oplossen. Ook als dit betekent dat uw laptop moet worden opgestuurd naar de fabrikant, dan kunnen wij dit ook voor u regelen. Als u een service contract heeft afgesloten dan is daar vervangende apparatuur bij inbegrepen in afwachting van reparatie van uw eigen apparatuur.

voorkant-256x222 


Verkoop PC's

pentiumBij CreaComputer stelt u uw eigen ideale personal computer zelf samen. Wij helpen u met onze kennis en ervaring. Een ieder die een computer wil aanschaffen heeft daarbij zijn eigen wensen. Dit kan betekenen dat u een groter beeldscherm wilt dan standaard wordt aangeboden, het kan ook zijn dat u meer opslagcapaciteit wenst.

PC

Of u hebt zo uw eigen ideeën over randapparatuur. Daarom maken wij met u een afspraak waarbij dit soort dingen allemaal op tafel gelegd worden. Kunt u een PC samenstellen die naar uw wens is. Daarnaast leveren wij ook systemen van HP, Asus, Samsung etc. Wij leveren de bestelde apparatuur bij u af en kunnen voor u de installatie van de apparatuur doen.

Lees Meer »