Home Support Online backup

CreaComputer: voor bedrijven en particulieren

Complete support

In een aantal gevallen van storing kunnen wij op afstand (dat wil zeggen vanaf onze werkplek) uw PC overnemen om te bekijken waar het aan kan liggen. Dit werkt door middel van een tool die u op dat moment installeert. Voorwaarde is dat u nog wel de beschikking heeft over internet en dat u nog toegang hebt tot de PC. Voordeel hiervan is dat relatief eenvoudige problemen snel verholpen kunnen worden.

• hardeschijf

Online backup

Of u de pc zakelijk gebruikt of als particulier: u slaat in de regel heel wat gegevens op die u niet kwijt wilt. Denk aan correspondentie, financiële gegevens, klantgegevens, contracten, ontwerpen, foto’s; u bewaart deze bestanden op de harde schijf van uw computer of server. Stelt u zich eens voor, wat het betekent, als u deze gegevens kwijt raakt. Een gestolen computer, een brand of een computervirus en u bent op slag al uw foto’s kwijt. U bent ze voorgoed kwijt als u niet regelmatig een kopie maakt van deze belangrijke computerbestanden.

Lees Meer »