Home Support F.A.Q. FAQ Kan ik ook een gratis virusscanner installeren?

CreaComputer: heeft het antwoord

Support bij vragen

Op onze site hebben we een aantal vragen opgenomen. Staat uw vraag er niet bij, stel deze dan per e-mail. Wij komen er snel bij u op terug.

• hardeschijf

Kan ik ook een gratis virusscanner installeren?

Een virusscanner behoort absoluut tot de basisbenodigdheden om veilig op internet te kunnen. Een nadeel van veel virusscanners kan zijn dat u jaarlijks geld moet betalen om de software te activeren. Voorbeeld van een goede betaalde antivirus software is Norman. Nadeel van deze virusscanner is dat de gratis versie een beperkt programma is. Bedoeld om kennis te laten maken met deze software. Bovendien worden ze ook niet op heel regelmatige basis geüpdate.