Home Support Hulp op afstand

CreaComputer: problemen snel verholpen

Hulp op afstand

In een aantal gevallen van storing kunnen wij op afstand (d.w.z. vanaf onze werkplek) uw PC overnemen om te bekijken waar het aan kan liggen. U kunt echter ook uw vragen per e-mail aan ons stellen, dan kunnen we nagaan of er oplossing is voor uw specifieke probleem. Kijkt u ook eens bij Hulp op afstand op deze site.

• hardeschijf

Hulp op afstand

Een aantal storingen worden door ons op afstand verholpen. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is thuis zijn en bellen, bovendien is een werkzame internetverbinding noodzakelijk. Deze service werkt wel op afspraak. Voordeel van deze vorm van service is dat wij vaak heel snel de problemen kunnen verhelpen.

Hoe werkt de hulp op afstand? De software die we gebruiken om contact te maken met uw computer heet Teamviewer. Dit programma maakt het mogelijk, om met uw toestemming, verbinding te maken met uw bureaublad. Net alsof er een monteur bij u thuis achter de computer zit kunt u nu ook meekijken en zien wat er gebeurt. Voor deze toepassing kunt het programma teamviewer downloaden. Als u vervolgens kiest voor uitvoeren, dan opent, nadat u een aantal keren uw toestemming hebt bevestigd, het programma Teamviewer. Het ID en het wachtwoord geeft u vervolgens door aan ons en de computerhulp op afstand via een beveiligde verbinding kan beginnen.