Home Support Hulp op afstand

CreaComputer: problemen snel verholpen

Hulp op afstand

In een aantal gevallen van storing kunnen wij op afstand (d.w.z. vanaf onze werkplek) uw PC overnemen om te bekijken waar het aan kan liggen. U kunt echter ook uw vragen per e-mail aan ons stellen, dan kunnen we nagaan of er oplossing is voor uw specifieke probleem. Kijkt u ook eens bij Hulp op afstand op deze site.

• hardeschijf

xpert_logoExperteam CreaComputer Leek

U wilt graag dat uw computer alles doet wat u wilt. Maar dan valt de draadloze internetverbinding uit. Of u haalt - zonder dat u het weet - een virus binnen, waardoor u computer niet goed meer werkt. Hebt u al iemand die deze problemen voor u oplost? Het Experteam biedt u snel professionele computerhulp. Zodat u snel weer verder kunt.

CreaComputer maakt deel uit van het landelijke werkende Experteam. Het Experteam is in te schakelen door het midden- en kleinbedrijf en particulieren en wordt aanbevolen door KPN.

CreaComputer werkt voor Experteam.
Een team professionals dat stand by hulp en ondersteuning biedt bij computer- en netwerk storingen.

Schakel het Experteam in voor:

• draadloze verbinding instellen - herstellen en beveiligen
  • firewalls instellen
  • foutmeldingen herstellen
  • trage pc versnellen
  • e-mailproblemen oplossen
  • een computer, printer of telefoon installeren
  • virussen, spyware en andere software verwijderen
  • zorgen voor een goede back-up van je bestanden
  • digitale en interactieve televisie installeren en instellen
  • opstartproblemen oplossen
  • advies over computer-gerelateerde producten en diensten
  • upgraden of installeren van Windows 7
  • aanleggen van thuisnetwerk - ondersteuning van Mac OS