Home Homepage Wat wij doen

CreaComputer: luistert naar de klant

Professionele expert

Niet elke klant heeft dezelfde wensen. Een standaard-klant bestaat niet en zeker niet in de IT-wereld. De toepassingen op een PC zijn namelijk legio en dat geldt ook voor de wensen van de mensen. Daarom komen wij naar u toe om te luisteren naar wat u wilt en met u te bespreken wat voor u een goede oplossing op maat zal zijn.

Onder gegarandeerde service verstaan wij dat wij voor u het probleem met uw pc of randapparatuur voor u oplossen. Ook als dit betekent dat uw laptop moet worden opgestuurd naar de fabrikant, dan kunnen wij dit ook voor u regelen. Als u een service contract heeft afgesloten dan is daar vervangende apparatuur bij inbegrepen in afwachting van reparatie van uw eigen apparatuur.


Wat wij doen

 • Installatie en optimalisatie nieuwe apparatuur en software
  Hebt u nieuwe computers, printers of servers aangeschaft, die u zo snel en zo optimaal mogelijk wilt gebruiken? CreaComputer heeft alle expertise in huis om dat voor u en uw medewerkers te verwezenlijken. Bovendien kunnen wij u meteen adviseren over hoe u nog beter en veiliger van uw IT apparatuur gebruik kunt maken.
 • Interne netwerken
  CreaComputer legt alle soorten netwerken aan, onafhankelijk van het aantal aan te sluiten computers, servers, internetverbindingen en apparatuur. Doordat uw medewerkers hierdoor vanaf hun eigen werkplek toegang hebben tot alle benodigde databases en apparatuur, kunnen ze snel en efficiënt werken.
 • Beveiliging
  Van beveiliging tegen virussen en installeren van firewalls tot complete beveiligingsoplossingen voor al uw gegevens en apparatuur kunt u terecht bij CreaComputer. Wij zorgen ervoor dat alleen de juiste mensen toegang krijgen tot uw bedrijfsgegevens en houden daarbij rekening met uw bedrijfsprocessen.
 • Trouble shooting
  Dit herkent u vast: precies op het moment dat het helemaal niet uitkomt, gaat er iets mis met uw computer, uw netwerk of uw internetverbinding. CreaComputer is u zo snel mogelijk van dienst om er voor te zorgen dat u snel weer door kunt gaan met uw werkzaamheden.
 • Advies
  Stel dat u nieuwe computer aanschaft, of u wilt het nu eindelijk eens grondig aanpakken en uw werknemers in een netwerkverbinding met een server laten werken. Misschien twijfelt u over welk softwarepakket u het beste kunt aanschaffen voor uw server. In al dit soort situaties is CreaComputer u van dienst. Wij zullen advies op maat geven; luisteren naar uw wensen en op basis van wat u aangeeft zullen wij u vervolgens een offerte uitbrengen.