Home Onze service

CreaComputer: verkoop, onderhoud en cursussen !

Gegarandeerde service

Onder gegarandeerde service verstaan wij dat wij voor u het probleem met uw pc of randapparatuur voor u oplossen. Ook als dit betekent dat uw laptop moet worden opgestuurd naar de fabrikant, dan kunnen wij dit ook voor u regelen. Als u een service contract heeft afgesloten dan is daar vervangende apparatuur bij inbegrepen in afwachting van reparatie van uw eigen apparatuur.

voorkant-256x222 


Verkoop PC's

pentiumBij CreaComputer stelt u uw eigen ideale personal computer zelf samen. Wij helpen u met onze kennis en ervaring. Een ieder die een computer wil aanschaffen heeft daarbij zijn eigen wensen. Dit kan betekenen dat u een groter beeldscherm wilt dan standaard wordt aangeboden, het kan ook zijn dat u meer opslagcapaciteit wenst.

PC

Of u hebt zo uw eigen ideeën over randapparatuur. Daarom maken wij met u een afspraak waarbij dit soort dingen allemaal op tafel gelegd worden. Kunt u een PC samenstellen die naar uw wens is. Daarnaast leveren wij ook systemen van HP, Asus, Samsung etc. Wij leveren de bestelde apparatuur bij u af en kunnen voor u de installatie van de apparatuur doen.

Lees Meer »


   

Service Contracten

CreaComputer biedt u het gemak van een service-contact. Sluit u een servicecontract af, dan hebt u recht op 3 uur service per jaar. Ook kunt u ons vragen om uw PC helemaal na te kijken, zowel de PC als de randapparatuur. Uw PC is dan weer helemaal up-to-date.

Lees Meer »


   

Computer cursussen

Dit is een selectie van onze computer cursussen. Onder het menu "Computer cursussen", ziet u al onze cursussen.

  • wordWegwijs op uw computer voor beginners:

    Cursus: Internet en E-mail (wegwijs op uw computer voor beginners) Als u voor het eerst gaat werken met een laptop of een PC en u hebt het gevoel dat een klassikale cursus niet iets voor u is dan kunnen wij u op weg helpen. We laten u in lessen van een uur zien wat er mogelijk is op het Internet en met E-mail, helemaal afgestemd op waar u de PC voor hebt aangeschaft. De cursus kan bij u thuis worden gegeven. Uurtarief € 25,-- *

  • vistaPC-gebruik voor gevorderden:

    Cursus: PC-gebruik (voor diegenen die al wat meer gewend zijn aan een PC) Het kan zijn dat u al wat langer een PC in huis hebt en dat u er wat meer mee zou willen doen. Denk aan de aanschaf van een digitale camera en het bewerken van foto’s. Het kan ook iets heel anders zijn. Ook deze cursus kan bij u thuis worden gegeven in lessen van één uur. Uurtarief € 25,--*

  • Cursus: Zakelijk gebruik van E-mail, Word en Powerpoint Afgestemd op het gebruik in uw bedrijf. Wij kunnen voor u een cursus op maat leveren. In overleg met u zullen we de inhoud van de cursus bepalen. Prijsafspraken in overleg.

* Tarief geldt voor een straal van 6 km rondom Leek. Woont u daarbuiten dan maken we een andere afspraak. Bel of mail voor meer informatie.

   

Aanmelden voor een cursus

Bent u geïnteresseerd in één van onze cursussen ? Meld u dan aan via het onderstaand formulier. Ook als u meer informatie wilt ontvangen over ons aanbod. Zodra uw meldng bij ons binnen is nemen we contact met u op.