Home Onze service Computer cursussen

CreaComputer: computercursus op maat !

Gegarandeerd onderwijs

Als u tot de aanschaf van een computer bent overgegaan wil dat nog niet zeggen dat u er meteen “mee uit de voeten kunt”. Wij helpen u graag op weg met een cursus voor beginners op diverse onderdelen of wellicht zelfs voor gevorderden.

voorkant-256x222 


PC-gebruik

Cursus: PC-gebruik (voor diegenen die al wat meer gewend zijn aan een PC) Het kan zijn dat u al wat langer een PC in huis hebt en dat u er wat meer mee zou willen doen. Denk aan de aanschaf van een digitale camera en het bewerken van foto’s. Het kan ook iets heel anders zijn. Ook deze cursus kan bij u thuis worden gegeven in lessen van één uur.

Uurtarief € 25,--*

 

Internet en e-mail

Cursus: internet en e-mail (wegwijs op uw computer voor beginners). Als u voor het eerst gaat werken met een laptop of een PC en u hebt het gevoel dat een klassikale cursus niet iets voor u is dan kunnen wij u op weg helpen. We laten u in lessen van een uur zien wat er mogelijk is op het internet en met de e-mail, helemaal afgestemd op waar u de PC voor hebt aangeschaft. De cursus kan bij u thuis worden gegeven.

Uurtarief € 25,--*

   

E-mail, Word en Powerpoint

Cursus: Zakelijk gebruik van E-mail, Word en Powerpoint afgestemd op het gebruik in uw bedrijf. Wij kunnen voor u een cursus op maat leveren. In overleg met u zullen we de inhoud van de cursus bepalen. Prijsafspraken in overleg.

 

Cursus Tarieven

* Tarief geldt voor een straal van 6 km rondom Leek. Woont u daarbuiten dan maken we een andere afspraak.

Bel of mail voor meer informatie.