Home Onze service Verkoop PC's

CreaComputer: geeft aankoop advies !

Het kopen van een PC of laptop

Als u bij CreaComputer aangeeft dat u over wilt gaan tot de aanschaf van een nieuwe PC en/of randapparatuur, zijn er in de meeste gevallen diverse mogelijkheden. Wij maken met u een afspraak en zullen u gedegen adviseren. U geeft ons aan wat u graag met de PC of laptop zou willen doen, wat u belangrijk vindt in een dergelijk product. Wij kunnen u dan laten zien wat voor u het meest geschikt is zodat u later niet met een aankoop zit waarmee u niet kunt doen wat u graag wilt of die meer kan dan u gebruikt.

voorkant-256x222 


Verkoop PC's

pentiumBij CreaComputer stelt u uw eigen ideale personal computer zelf samen. Wij helpen u met onze kennis en ervaring. Een ieder die een computer wil aanschaffen heeft daarbij zijn eigen wensen. Dit kan betekenen dat u een groter beeldscherm wilt dan standaard wordt aangeboden, het kan ook zijn dat u meer opslagcapaciteit wenst.

PC

Of u hebt zo uw eigen ideeën over randapparatuur. Daarom maken wij met u een afspraak waarbij dit soort dingen allemaal op tafel gelegd worden. Kunt u een PC samenstellen die naar uw wens is. Daarnaast leveren wij ook systemen van HP, Asus, Samsung etc. Wij leveren de bestelde apparatuur bij u af en kunnen voor u de installatie van de apparatuur doen.

Lees Meer »