Home Support

CreaComputer: voor bedrijven en particulieren

Complete support

In een aantal gevallen van storing kunnen wij op afstand (dat wil zeggen vanaf onze werkplek) uw PC overnemen om te bekijken waar het aan kan liggen. Dit werkt door middel van een tool die u op dat moment installeert. Voorwaarde is dat u nog wel de beschikking heeft over internet en dat u nog toegang hebt tot de PC. Voordeel hiervan is dat relatief eenvoudige problemen snel verholpen kunnen worden.

  • hardeschijf

Hulp op afstand

Een aantal storingen worden door ons op afstand verholpen. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is thuis zijn en bellen. Deze service werkt wel op afspraak. Voordeel van deze vorm van service is dat wij vaak heel snel de problemen kunnen verhelpen. Een voorwaarde is wel dat u toegang moet hebben tot het internet. Als dat nu juist het probleem is dan werkt deze manier van support niet en maken we een afspraak om de storing te komen verhelpen.

Lees Meer »


   

Online backup

Of u de pc zakelijk gebruikt of als particulier: u slaat in de regel heel wat gegevens op die u niet kwijt wilt. Denk aan correspondentie, financiële gegevens, klantgegevens, contracten, ontwerpen, foto’s; u bewaart deze bestanden op de harde schijf van uw computer of server. Stelt u zich eens voor, wat het betekent, als u deze gegevens kwijt raakt. Een gestolen computer, een brand of een computervirus en u bent op slag al uw foto’s kwijt. U bent ze voorgoed kwijt als u niet regelmatig een kopie maakt van deze belangrijke computerbestanden.

Lees Meer »


   

Bestel alles in 1

Voor meer info. Bel of mail ons.

Kies voor gemak ! Bestel alles in één pakket ! Zo is er een ‘Alles-in-1’ oplossing voor klanten die alleen via hun mobiele telefoon willen bellen en bereikbaar willen zijn.

Lees Meer »


   

F.A.Q.

CreaComputer geeft online antwoord op veel gestelde vragen van particuliere- en zakelijke klanten over computer onderhoud en beheer. Hieronder vindt u antwoorden op enkele veelgestelde vragen.

   

Mijn computer is traag geworden; wat kan ik doen ?

Als u merkt dat uw computer in de loop der tijd steeds langzamer werkt dan komt omdat na veel gebruik van de computer steeds meer rommel op de computer verzameld wordt. Bijvoorbeeld als de computer in de slaapstand wordt gezet, worden er bestanden naar de harde schijf geschreven. Bij een website bezoek wordt er een kopie op de computer opgeslagen (cookie). Ongebruikte dll bestanden van software die zichzelf niet goed verwijderd hebben staan op de pc.

Als u op het Internet surft, wordt van iedere pagina een kopie op de pc opgeslagen. Na een verloop van tijd is er een hele verzameling van deze tijdelijke internet bestanden opgeslagen. Dit kan de werking van de PC aanzienlijk vertragen. Zonder enig risico kunnen deze bestanden op de volgende manier worden verwijderd. Klik met de rechter muisknop op Internet Explorer. Klik vervolgens op "Eigenschappen voor het Internet". Klik op "Bestanden verwijderen". Dit programma werkt op: Windows XP, Windows Vista, Windows 7 Voordeel: Internet Explorer zal sneller reageren, Windows zal sneller reageren.

In de loop der tijd kan uw computer vol komen te staan met programma’s die u helemaal niet meer gebruikt. Als er regelmatig kritisch gekeken wordt naar de lijst met software die op de computer staat en de software die niet meer gebruikt wordt vervolgens verwijderd wordt dan kunt u de computer optimaal laten presteren. Deze lijst treft u aan op de volgende plek: Start, Configuratiescherm, Programma's en onderdelen. Dit programma werkt op: Windows XP, Windows Vista, Windows 7 Voordeel: Windows zal sneller reageren.

Lees Meer »